Rulouri din carne de porc

de biancas76 in Porc, 29 Iun 2010 | 24395 vizualizari

 

Foarte bune si gustoase, simple de realizat. ceva diferit decat banalele snitele.
Orezul bestial, am sa revin cu reteta orezului Beryani peste ceva timp.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne porc (snitele)
  • 3 bucati sunca 
  • 3 bucati salam cu crusta de piper 
  • 6 ciuperci pleurotus 
  • 6 bucati cascaval 
  • 6 fasii ardei rosu 
  • sare 
  • piper 
  • 2 oua 
  • pesmet 
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Snitelele de porc se bat si se condimenteaza cu sare si piper. Se umplu cu ingredientele de mai sus adica: o bucata de sunca, sau una de salam cu crusta de piper negru, o bucatica cascaval, o bucata ciuperca, o fasie ardei rosu.

Rulourile astfel facute se prind in scobitori.

Cele doua oua se bat, faina se pune intr-o farfurie, pesmetul la fel.

Pe rand se dau rulourile mai intai prin faina, apoi prin ou si ultima oara prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana cand devin aurii.

Noi am servit cu garnitura de orez in stil Beryani.
Foarte simple de facut si foarte gustoase.
Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

30.06.2010, 10:51

frumoase si aratoase

nadina73 1

17.07.2010, 17:52

super cu ciuperci e grozav 5 furcu

Panacris 1

04.02.2015, 17:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu costita si cascaval